طرز تهیه خورشت کرفس با گوشت

به گزارش مجله سرگرمی، ضمناً این غذا به شکل های مختلف تهیه میشود. بیشتر مواقع خورشت کرفس را با نعنا و جعفری تهیه میکنند که در اینجا هم از همین روش استفاده شده است. اما برخی هم بدون استفاده از سبزی خورش کرفس درست میکنند. برخی افراد هم به آن لوبیا اضافه میکنند که در طرز تهیه خورش کرفس و لوبیا به آن پرداخته ایم.

طرز تهیه خورشت کرفس با گوشت

به گزارش خبرنگاران هب نقل از ایران کوک، خورشت کرفس از آن دست غذاهایی است که هواداران زیادی دارد اما کمتر سر سفره ها دیده میگردد. شاید به این دلیل که هر کسی نمیتواند یک خورش کرفس خوشمزه و جا افتاده درست کند. ضمناً این غذا به شکل های مختلف تهیه میگردد.

مواد لازم خورشت کرفس

پیاز2 عدد
گوشت خورشتی300 گرم
کرفس500 گرم
برگ کرفس100 گرم
لیموعمانی3 عدد
نعنا تازه20 گرم
جعفری تازه80 گرم
رب گوجه فرنگی1 قاشق چایخوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم

طرز تهیه خورش کرفس

ابتدا کرفس ها را بشویید. سپس به اندازه دلخواه و یک اندازه خرد کنید. برگ های کرفس ، جعفری و نعنا را ریز خرد کنید با مقداری روغن تفت دهید و سرخ کنید.

پیازها را ریز خرد کنید. سپس درون روغن فراوان تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. گوشت خورشتی را خرد کنید و به همراه زردچوبه و فلفل به پیاز اضافه کنید و تفت دهید. پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد رب گوجه فرنگی و کرفس های خرد شده را اضافه کنیدِ سپس چند لیوان آب بریزید و اجازه دهید با حرارت ملایم گوشت بپزد و نرم گردد.

در اواسط پخت گوشت لیموعمانی ها را با چنگال سوراخ کنید و داخل گوشت بریزید. پس از پختن گوشت می توانید سبزی های سرخ شده را اضافه کنید. با حرارت ملایم 30 - 40 دقیقه اجازه دهید خورشت بجوشد و جا بیفتد.

پس از اینکه خورشت جا افتاد درون ظرف بکشید و روی آن 2 قاشق غذاخوری روغن داغ بریزید و به همراه برنج سرو نمایید.

rezaruigari.ir: مجله رویگری، مجله سینما و هنر هفتم

mfiroozi.ir: مجله فیروزی، مجله خبری تحلیلی

silverseven.ir: سیلور 7 | مجله فناوری های رایانه ای، علوم کامپیوتری

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 24 آبان 1400 بروزرسانی: 24 آبان 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 113311

به "طرز تهیه خورشت کرفس با گوشت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورشت کرفس با گوشت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید